„STILLNESS IS THE KEY”, Ryan Holiday – високо във всички авторитетни класации

Новата книга на Райън Холидей, която АНТЕЯ представлява – „Stillness Is The Key” (КЛЮЧЪТ Е В ПОКОЯ) – се изкачи тази седмица на първите места на всички авторитетни класации. Темата й задава определен тренд на търсенето в категорията non-fiction, който ще проличи ясно на предстоящия Франкфуртски панаир на книгата.

Много се радваме да обявим, че „Stillness Is The Key” на любимия на мнозина автор Райън Холидей дебютира тази седмица в първата десятка на следните класации:
- номер 1 в класацията на “New York Times”, категория Advice, How-To & Miscellaneous
- номер 7 в Amazon Charts
- номер 5 в класацията на “Publishers Weekly”
- номер 9 в non-fiction класацията на Aubible
- номер 10 в класацията на “USA Today”

В новата си книга Райън Холидей не предлага self-help съвети, а безценна мъдрост за всички нас, давещи се в безконечните изисквания на съвременния живот. Книгата очертава пътя към едно древно, но жизнено необходимо днес умение – постигането на пълен покой и хармония във вътрешния ни свят. Авторът се позовава на мъдростта на редица големи мислители – Конфуций, Сенека, Марк Аврелий, Тич Нат Хан, Джон Стюарт Мил, Ницше – и убедително доказва тезата, че именно вътрешният покой е пътят към самопознанието, овладяването на вътрешните ни сили, дисциплината и пълноценното, ефективно съществуване.