Writershouse InkWell Darley Anderson Penguin Group Knopfdoubleday Orionbooks Hachette Aitkenalexander  Brower Literary GREAYHOUND LITERARY Fsg Henryholt Hayhouse Bastei Luebbe Verlag

Passion Struck

Представяме ви едно вдъхновяващо и силно информативно self-help заглавие, което има потенциала да промени живота ви. Книгата на американеца Джон Майлс „Passion Struck“ с чудесното подзаглавие „12 Мoщни принципа да намериш своето призвание и разгърнеш своя потенциал“ очертава ясно необходимите мисловни и поведенчески промени, които човек трябва да направи, за да живее съзнателно, да открие страстта на живота си и да постигне онази цел, която да осмисли житейския му път.

В живота на всеки от нас съществуват дълбоко индивидуални вътрешни ограничения, които ни пречат да постигаме пълния си потенциал в редица аспекти. „Passion Struck“ обаче твърди, че у всеки от нас се крият вътрешната сила и потенциалът да преодолеем тези ограничения и да постигнем онези фундаментални промени в  живота си, които да ни позволят да се чувстваме реализирани, осмислени и постигнали целите си.

За да очертае необходимата за това умствена и поведенческа нагласа, авторът се обръща за помощ към някои от най-известните и преуспели личности в света: в книгата откриваме споделените житейски истории на Илон Мъск, Опра Уинфри, Джеф Безос, Марк Бениоф, Кейти Милкман, Маршал Голдсмит, Робин Шарма, Сюзън Кейн, Дуейн „Скалата“ Джонсън и други. Всеки от тях разкрива пред читателите спецификите на онзи вътрешен двигател, който го е извел на пътя към успеха. Отделните глави в книгата засягат различни теми: откриване на онази житейска мисия, която да придаде смисъл на живота ни, преодоляването на страховете и съмненията в собствените сили, засилване на лидерския потенциал, самодисциплина и предприемане на целенасочени стъпки към постигане на поставената цел.

Джон Майлс е световноизвестен експерт по лидертство и самокнотрол на поведението с цел установяване на положителни промени. Лектор и водещ на един от най-популярните подкастове в iTunes – „Passion Struck“. Мисията в живота му е да вдъхнови възможно най-много хора да повярват в способностите си да преодолеят вътрешните ограничения и да постигнат целите и мечтите си.

Eksmo Hoddereducation Harvardbusiness Sandra Bruna Agencia Literaria Mileskelly Littlebrown WESTEND VERLAG  North Atlantic Books Macmillan Children's Arena-verlag Tarynfagernessagency Lorella Hardman & Swainson Literary Agency AVA Agentur Eksmo