Conscious Parenting

Представяме ви един задълбочен, съвременен и практически ориентиран наръчник по осъзнато родителство и насърчаване на дълбоката свързаност в семейството. Автори на „Conscious Preanting” са доктор Педрам Шоджай и Ник Полизи – двама модерни духовни лидери и бестселър автори на „Ню Йорк Таймс”.

Струва ли ви се, че напоследък с децата ви сте попаднали в омагьосан кръг от набързо разменени думи и постоянна умора на взаимоотношенията? Често ли се случва всички в семейството да са потънали в екраните на телефоните и реалните взаимоотношения да ви се струват мираж? Усещате ли непрекъснат родителски стрес и тревожност?

„Conscious Parenting” ви уверява, че не сте сами. Също така ви показва, че съществуват техники, които бихте могли да използвате, за да успеете да се свържете по-пълноценно с децата си, и да отгледате психически устойчиви, сърдечни и спокойни деца дори в днешния свръхнапрегнат свят.

В книгата авторите предлагат съвети и практически насоки за това как да се свържете с децата си, въпреки непосилните пречки, които модерните технологии поставят пред живото общуване; как да се противопоставите на екзистенциалните страхове и заплахи на съвременността.

Книгата стъпва върху мъдростта и опита на най-добрите и световноизвестни консултанти по родителство, психотерапевти, педиатри и учители и ви предлага да приемете практиката на осъзнатото родителство като начин да живеете пълноценен семеен живот днес, а не да се надявате нещата да се подобрят в бъдеще. Книгата ще ви научи и как да помогнете на децата си да изградят непоклатимо самочувствие, дълбоко усещане и разбиране на собственото си Аз, емоционална и духовна устойчивост и психическа стабилност.

Доктор Шоджай е таоистки монах, автор на бестселъри по въпросите на психологията и личното духовно израстване, лектор, директор на фондация и специалист по източна медицина. За него можете на прочетете повече на www.theurbanmonk.com. Ник Полизи е основател на организацията The Sacred Science, автор на едноименния бестселър и режисьор на документални филми за духовното развитие на съвременния човек.