Writershouse InkWell Darley Anderson Penguin Group Knopfdoubleday Orionbooks Hachette Aitkenalexander  Brower Literary GREAYHOUND LITERARY Fsg Henryholt Hayhouse Bastei Luebbe Verlag

Magnolia Parks

С удоволствие ви представяме един хитов проект, в чийто успех не се съмняваме: „Magnolia Parks” от Джеса Хейстингс е книга първа от поредица силно комерсиални romantic new adult романи, които в последните месеци се превърнаха в абсолютна тикток и инстаграм сензация с повече от осем милиона гледания. Досега авторката е публикувала книгите си сама онлайн, но правата им за книжни издания вече са придобити от Orion и след обявяването на този факт на франкфуртския панаир е последвала лавина от оферти от множество територии. Филмовите права на серията са у авторката, която в момента преговаря с някои от най-големите кино- и телевизионни компании за филмирането.

Главната героиня на поредицата Магнолия Паркс е красива, елегантна, самовлюбена и леко невротична млада жена от най-заможните среди на съвременен Лондон. Тя се движи в компания от други блестящи и скандални младежи с неограничени финансови възможности в свят на непрекъснати лъжи, интриги и заплетени любовни отношения. Всички в това отбрано общество са наясно, че на Магнолия й е съдено да се събере с най-популярното лошо момче на Англия – звездата на модния подиум БиДжей Балънтайн. Отношенията между Магнолия и БиДжей обаче не следват никаква логика: те се обичат, ревнуват, изневеряват си за отмъщение и най-сетне, огорчени, отново се събират. Романът проследява тяхната бурна връзка, чийто хепиенд далеч не е гарантиран и я поставя на фона на съвременния градски живот на поколението Y.

Поредицата на Джеса Хейстингс е идеален избор за читателите на Ел Кенеди, Ана Хуанг, Ви Кийланд. До 2024 година предстои да бъдат публикувани първите пет книги от поредицата.

Джеса Хейстингс е австралийка, която в момента живее в Калифорния със съпруга и двете си деца.

 

Eksmo Hoddereducation Harvardbusiness Sandra Bruna Agencia Literaria Mileskelly Littlebrown WESTEND VERLAG  North Atlantic Books Macmillan Children's Arena-verlag Tarynfagernessagency Lorella Hardman & Swainson Literary Agency AVA Agentur Eksmo