Writershouse InkWell Darley Anderson Penguin Group Knopfdoubleday Orionbooks Hachette Aitkenalexander  Brower Literary GREAYHOUND LITERARY Fsg Henryholt Hayhouse Bastei Luebbe Verlag

Before I Do

Представяме ви и едно предложение за любителите на романтични истории, написани с очарователно чувство за хумор: „Before I Do” на британката Софи Казънс. Комбинацията между любов и смях е много магнетична и рядко се намират добри примери, но този роман е сред тях. Отличен избор за дамската аудитория 25-55 години, подходящ както за студените зимни дни, така и за плажно четиво.

Мечтателката Одри е на път да се омъжи за здраво стъпилия на земята Джош. Те са пълна противоположност един на друг, но пък се допълват и връзката им е здравословна и стабилна. За Одри обаче всяка връзка трябва да предлага и определена доза вълнение, фойерверки и пеперуди в стомаха, така че колкото повече наближава големият ден на сватбата, толкова повече тя се чуди дали всъщност Джош е Единственият за нея.

Когато сестрата на Джош се появява ден преди сватбата под ръка с Фред – мъжът, когото Одри е срещнала преди шест години и с когото е прекарала един изумителен ден – Одри окончателно се разколебава. Несъмнено появата на Фред точно сега не може да е съвпадение, нали?! А след това всичко, което може да се обърка със сватбата, започва да се обърква и Одри се замисля дали пък съдбата не се опитва да й подскаже, че е на път да направи фатална грешка?

Дълги години Софи Казънс работи като телевизионен продуцент в Лондон, но сега живее на остров Джърси насред Ламанша, грижи се за двете си малки деца и се занимава професионално с писане на женски романи.

Eksmo Hoddereducation Harvardbusiness Sandra Bruna Agencia Literaria Mileskelly Littlebrown WESTEND VERLAG  North Atlantic Books Macmillan Children's Arena-verlag Tarynfagernessagency Lorella Hardman & Swainson Literary Agency AVA Agentur Eksmo