Writershouse InkWell Darley Anderson Penguin Group Knopfdoubleday Orionbooks Hachette Aitkenalexander  Brower Literary Madeleine Milburn Fsg Henryholt Hayhouse Bastei Luebbe Verlag

Soul Fuel: Daily Devotional

Следващият ни избор за летните месеци е една духовно приподвигаща и вдъхновяваща книга с кратки есета за постоянно четене: „Soul Fuel: Daily Devotional” от световноизвестния изследовател на дивата природа и границите на човешкия дух Беър Грилс. Книгата съдържа 365 топло и човешки написани есета, които ободряват духа, насърчават оптимизма и окуражават читателя, който се бори с предизвикателствата на живота. Книгата е отличен избор за подарък, особено в днешните трудни времена!

Беър Грилс е име, познато по всички континенти! Той е част от специалните части на САЩ, станал известен с дългогодишното си предаване по National Geographic, посветено на способността на човека за оцеляване във всички климатични условия по света, дори най-неблагоприятните. През вихрения си приключенски живот Беър Грилс често е бил на ръба на оцеляването – множество инциденти, наранявания, срещи с диви животни, безброй непредвидени обстоятелства често са били част от ежедневието му. В книгата си „Soul Fuel” той споделя какво е онова, което го крепи през всички трудности и провали: неговата вяра в смелостта, доброто и силата на човека. Беър Грилс вярва, че присъствието на доброто и любовта в живота ни, помощта от близките, опората на приятелите и усещането за лична цел могат да ни преведат и през най-трудните моменти. В есетата си той коментира много интересни и непреходни теми: надеждата, куража, вярата, бъдещето, радостта.

Беър Грилс е известен авантюрист и водещ на предаванията “Man vs Wild” и “Running Wild” за National Geographic и NBC. Автор е на няколко книги, сред които и бестселъра „Mud, Sweat and Tears”. От тях са продадени над 11 милиона екземпляра в целия свят.

Eksmo Hoddereducation Harvardbusiness Sandra Bruna Agencia Literaria Mileskelly Littlebrown Regal literary  North Atlantic Books Macmillan Children's Arena-verlag Tarynfagernessagency Lorella Hardman & Swainson Literary Agency AVA Agentur Eksmo