Writershouse InkWell Darley Anderson Penguin Group Knopfdoubleday Orionbooks Hachette Aitkenalexander  Brower Literary Madeleine Milburn Fsg Henryholt Hayhouse Bastei Luebbe Verlag

Someday Is Today

Мечтаете ли често какво бихте желали да постигнете „някой ден”, но на практика никога не намирате време дори да започнете да реализирате плановете си? Как да успеете действително да вземете решение, а след това да го изпълните? Отговорът е в книгата на Матю Дикс „Някой ден” е днес”: „Someday Is Today: 22 Simple, Actionable Ways to Propel Your Creative Life”. Тя предлага доказани, практични и лесни начини да превърнете кратки периоди от време в бездруго заетия ви ден в „клъстъри на продуктивността”, които ще ви помогнат да постигнете мечтите си.

Освен че представя собствените си работещи стратегии за трасформиране на мечтите в реалност, Дикс се консултира по въпроса и с множество креативни личности: опитни и известни писатели, артисти, музикални изпълнители, художници и дори илюзионисти – и изслушва тяхното мнение за това как те превръщат вдъхновението си в реално действие. Важните стъпки към постигането на този преход са: туширане на негативните послания от страна на членове на семейството, приятели и преподаватели; елиминиране на онези хора и дейности в живота, които изяждат безценното ви време; спокойствие пред грешките на началото; намиране на подкрепа от всички възможни източници; култивиране на съзнателен оптимизъм пред лицето на негативизма и препятствията. Всяка изложена стратегия е придружена от забавни и вдъхновяващи лични истории, както и съвети за конкретни практически стъпки, с които да започнете, а след това и да довършите всеки план.

Матю Дикс е световноизвестен автор на няколко романа бестселъри, лицезирани на над 25 езика. Автор е на рок опера и на два мюзикъла. Колумнист е в списание „Seasons”, печата материали и в „Reader’s Digest” и “The Huffington Post”. Живее в Кънектикът със съпругата си и двете си деца. Повече информация за него и работата му можете да видите ТУК.

Eksmo Hoddereducation Harvardbusiness Sandra Bruna Agencia Literaria Mileskelly Littlebrown Regal literary  North Atlantic Books Macmillan Children's Arena-verlag Tarynfagernessagency Lorella Hardman & Swainson Literary Agency AVA Agentur Eksmo