Writershouse InkWell Darley Anderson Penguin Group Knopfdoubleday Orionbooks Hachette Aitkenalexander  Brower Literary Madeleine Milburn Fsg Henryholt Hayhouse Bastei Luebbe Verlag

All I Want for Christmas

Месец май е отлично време за избор на нов коледен роман! Затова днес ви предлагаме най-новата книга на познатия тандем майсторки в женския романтичен жанр Карма Браун и Мариса Стейпли „All I Want for Christmas”. Това е прекрасен празничен rom-com, който комбинира перфектно уютна коледна атмосфера, очарователни и духовити отношения между персонажите – класическа двойка, която преминава от враждебност към истинска любов, и стопляща сърцето романтика. Отличен избор за почитателките на Джени Хейл, Холи Мартин и Джени Гладуел.

Сейди и Макс са избрани да участват в специалния коледен сезон на световноизвестното музикално риалити шоу „Starmaker”. Сейди смята, че така най-сетне ще постигне своя голям пробив на музикалната сцена, а Макс вижда в това шанс да се измъкне от сянката на своя баща музикант – звезда от световна величина. Сценаристите на шоуто обаче ги поставят в дует, който поразява публиката с невероятното си взаимодействие и химия при съвместните изпълнения. Феновете полудяват по тях и сценаристите настояват двамата да се представят за двойка не само на сцената.

Има само един проблем. Сейди и Макс не могат да се понасят. Всеки от тях обаче вижда колко близо е до това да постигне най-голямата си мечта, така че и двамата се съгласяват на преструвката. Ще бъде ли фалшивата им връзка изобличена преди края на шоуто? Или под светлините на коледните празници ще се превърне в истинска любов?

Карма Браун и Мариса Стейпли са известни имена в жанра на женския роман – всяка от тях е авторка на по няколко самостоятелни книги. Двете са избрали за новия си проект общия псевдоним Маги Нокс и са обединили силите си да създадат един атрактивен, остроумен и оригинален продукт, който гарантира на читателките вълнение и забавление през празничните дни.

 

Eksmo Hoddereducation Harvardbusiness Sandra Bruna Agencia Literaria Mileskelly Littlebrown Regal literary  North Atlantic Books Macmillan Children's Arena-verlag Tarynfagernessagency Lorella Hardman & Swainson Literary Agency AVA Agentur Eksmo