Writershouse InkWell Darley Anderson Penguin Group Knopfdoubleday Orionbooks Hachette Aitkenalexander  Brower Literary GREAYHOUND LITERARY Fsg Henryholt Hayhouse Bastei Luebbe Verlag

The Other Husband

Представяме на вашето внимание най-новия роман на една истинска майсторка на психологическия трилър Катрин Крофт – „The Other Husband”. Отличен избор за любителите на заплетени сюжети с безброй неочаквани обрати, подобни на „Не казвай сбогом” и „Момичето от влака”. Предишните романи на Катрин Крофт са лицензирани на 15 езика и от тях са продадени над милион копия.

Аби и Сиена са семейни приятелки, в чийто живот всичко върви по мед и масло. До една вечер, когато Сиена и съпругът й гостуват у Аби и нейния съпруг. Всичко отново изглежда наред, но скоро става ясно, че поредното приятно съвместно прекраване постепенно се превръща във фатална грешка, която ще бележи живота и на двете семейства.

Останала по стечение на обстоятелствата насаме с Грег, съпруга на Сиена, Аби неочаквано установява колко привлекателен е той. Между тях се случва нещо, което нито един от двамата не е в състояние да промени.

Аби не издържа да крие случилото се от Сиена и от съпруга си, но Грег знае една нейна друга, много по-дълбока тайна, която тя не желае да разгласява, така че се оказва принудена да мълчи. И тогава Грег неочаквано изчезва. Дали сам е решил да избяга, за да се скрие от собственото си минало? Или някой е решил, че е време да му затвори устата?

Катрин Крофт се занимава професионално с писане и авторка на осем психологически трилъра, които се радват на невероятен успех както сред читателите, така и сред критиката. Живее в Гилфърд, графство Съри, със съпруга и двете си деца.

Eksmo Hoddereducation Harvardbusiness Sandra Bruna Agencia Literaria Mileskelly Littlebrown WESTEND VERLAG  North Atlantic Books Macmillan Children's Arena-verlag Tarynfagernessagency Lorella Hardman & Swainson Literary Agency AVA Agentur Eksmo