Writershouse InkWell Darley Anderson Penguin Group Knopfdoubleday Orionbooks Hachette Aitkenalexander  Brower Literary GREAYHOUND LITERARY Fsg Henryholt Hayhouse Bastei Luebbe Verlag

Big Feelings

Американските психоложки Лиз Фослин и Моли Уест Дъфи от години са сред едни от най-популярните личности онлайн и активно помагат на читателите и последователите си да се изправят срещу сложните емоции в живота си и да ги преодолеят с достойнство и увереност. Днес ви представяме тяхната втора книга „Big Feelings” с прекрасното подзаглавие „Как да останем спокойни, когато всичко в света е с краката нагоре”. В книгата солидният професионализъм и дългогодишният опит на авторките се комбинира с достъпен и четивен текст, множество практични съвети и хумористични илюстрации. Те действат разведряващо на читателя, уморен от тревоги за здравето си, хоум офис и финансови проблеми и му помагат да припознае измъчващите го чувства, да ги осмисли, приеме и да продължи напред с високо вдигната глава.

Разкъсван между изискванията на съвременния свят от една страна и смазващата несигурност от друга, модерният човек рядко въобще съумява да говори за тревогите и страховете си, камо ли да се справя с тях. „Big Feelings” е книга за всеки, задъхващ се под колосалните емоции, които не може да управлява. Тя предлага инструменти и съвети за разбирането на тези чувства, за постигане на утеха и спокойствие.

В отделните глави авторките дават многобройни съвети за това как да прекъснем омагьосания кръг на натрапчивите мисли, предизвикани от съжаления за миналото, как да идентифицираме точните причини за гнева си и да се научим да го изразяваме здравословно и как да съумеем да отделим ценността си като личности от онова, което вършим или притежаваме.

Лиз Фослин ръководи компания, която се занимава с научни изследвания на човешкото поведение с цел подобряване на работната среда. Текстовете и илюстрациите й се публикуват в списанията „Economist”, “New York Times”, “NRP”.

Моли Уест Дъфи е експерт по организация и лидерство в големи компании и колективи. Тя води семинари за създаване на възможно най-ефективна работна среда. Води блог за старт-ъп културата и и пише в „Harvard Business Review”, “Entrepreneur” и “Fast Company”. 

Eksmo Hoddereducation Harvardbusiness Sandra Bruna Agencia Literaria Mileskelly Littlebrown WESTEND VERLAG  North Atlantic Books Macmillan Children's Arena-verlag Tarynfagernessagency Lorella Hardman & Swainson Literary Agency AVA Agentur Eksmo