The Holiday Swap

В горещите летни дни ви предлагаме една очарователна романтична комедия от грешки с коледен привкус – чудесен избор за предстоящите зимни празници! „The Holiday Swap“ („Празнична смяна на местата“) на двете опитни авторки на женска проза Карма Браун и Мариса Стейпли предлага оригинален сюжет, две смели героини, безброй комични обрати и ухание на коледни сладкиши. Отличен избор за почитателките на Джени Хейл, Холи Мартин и Джени Гладуел.

Известната мастър-шеф Чарли Гудуин претърпява инцидент в телевизионното студио на готварското си шоу. Ударът по главата най-неочаквано я лишава от усещанията ѝ за вкус и мирис – две жизненоважни за готвача сетива, и прави невъзможно участието ѝ в журито на най-популярното състезание за готвачи в Лос Анджелис. Отчаяна, Чарли се обажда на своята сестра-близначка Кас в родното им планинско провинциално градче и я моли да направят нещо, което не са правили от малки: да си разменят местата. Кас от своя страна има куп собствени проблеми – безкрайни работни дни в семейната пекарна и един бивш, който отказва да приеме, че между тях всичко е приключило. Копнееща за промяна, Кас приема плана на сестра си и точно преди коледните празници двете разменят ролите си. Това обаче се оказва много по-трудно, отколкото изглежда на пръв поглед – първо, двете отдавна вече не са деца, и второ, в картинката се появяват един мъжествен пожарникар и един красив лекар. Дали празничната размяна ще подреди животите на двете сестри или напротив, напълно ще ги обърка?

Карма Браун и Мариса Стейпли са известни имена в жанра на женския роман – всяка от тях е авторка на по няколко самостоятелни книги. Двете са избрали за новия си проект общия псевдоним „Маги Нокс“ и са обединили силите си да създадат един атрактивен, остроумен и оригинален продукт, който гарантира на читателките вълнение и забавление през празничните зимни дни.