Writershouse InkWell Darley Anderson Penguin Group Knopfdoubleday Orionbooks Hachette Aitkenalexander  Brower Literary GREAYHOUND LITERARY Fsg Henryholt Hayhouse Bastei Luebbe Verlag

Focus

Може да звучи невероятно, но един от факторите за успех в последно време е просто умението да се фокусираме. Съвременният живот както никога досега на всяка крачка разсейва вниманието ни, а както се оказва, краде и от времето, енергията и парите ни. Това загатва и подзаглавието на „Фокус” от доктор Предрам Шоджай: „Поеми контрол над времето, енергията и парите си”.

Всички желаем да сме здрави и жизнени. Но дали успяваме да намерим време за подобряване на здравето си? Доктор Шоджай дава лесни съвети стъпка по стъпка как да подредим времето си, за да се съобразим с приоритетите си. Всеки човек има и нещо друго, което за него е важно, носи му удовлетворение, радост и чувство за смисъл. Тогава той е длъжен да направи място за това нещо в живота си. Но понякога не успява, просто защото не може да се фокусира. Доктор Шоджай разглежда подробно и такава ситуация, като първо изяснява въпроса с пилеенето и акумулирането на ценна енергия в живота. А това е най-важното знание, за да имаме успех и пълноценен живот.

Доктор Предрам Шоджай има 15-годишна практикакато психологически консултант и автор. Досега е издал четири книги, между които бестселърите на „New York Times” „Urban Monk: Inner Stillness Training Program” и „Inner Alchemy”.

 

Eksmo Hoddereducation Harvardbusiness Sandra Bruna Agencia Literaria Mileskelly Littlebrown WESTEND VERLAG  North Atlantic Books Macmillan Children's Arena-verlag Tarynfagernessagency Lorella Hardman & Swainson Literary Agency AVA Agentur Eksmo