Last Chance Books

С удоволствие ви представяме една прекрасна романтична комедия, насочена най-вече към читатели от 15 до 20-годишна възраст. „Last Chance Books” на младата американка Келси Родкий е комбинация от увлекателна история за любовта към книгите и хората, очарователно чувство за хумор и убедителни тийн характери.

През последното лято преди да замине за колежа Мадлин Мур работи в малката семейна книжарница на леля си, както е правила през всички летни ваканции досега. Момичето е твърдо решено да поеме бизнеса в свои ръце, след като завърши. Плановете й обаче не изглеждат чак толкова сигурни, когато на отсрещния тротоар отваря книжарница от огромната верига „Пролог”, която веднага привлича всички клиенти. Мади обаче няма ни най-малко намерение да се предава и посвещава лятото на мисията да провали бизнеса на „Пролог” и да спечели допълнителни средства за семейната книжарница. Ситуацията обаче се усложнява неимоверно от факта, че синът на собствениците на „Пролог” не просто се оказва изключително свястно и добро момче, но и проявява нахалството да бъде и доста привлекатален. Мади скоро установява, че преминаването в света на възрастните означава компромиси и създаване на връзки, които никога преди не си е представяла, че са възможни. Освен свежото и увлекателно писане, книгата предлага и преживяване, свързано с книгите: напоследък забелязваме, че това особено много допада на читателите на жанра.

Келси Родкий живее в Пенсилвания, работи като Communication coordinator и води собствен тийн подкаст с хиляди последователи. „Last Chance Books” е първият й роман. Повече за нея можете да прочетете ТУК.