Someday at Christmas

С наближаването на коледните празници с огромно удоволствие ви представяме един чудесен коледен роман с оригинален сюжет и артистична и очарователна главна героиня. „Someday at Christmas” на англичанката Лизи Байрън е романтична история, потопена в коледната атмосфера на провинциално английско градче. Чудесен избор за любителките на Джо Томас, Холи Мартин и Джени Хейл.

Шел Смит е най-популярната гримьорка в отдела за козметика на прекрасния, но доста старомоден универсален магазин в родния й град. Шел няма от какво да се оплаче – макар дейността на магазина да е позатихнала, в козметичния отдел се тълпят клиенти. Едновременно с това ученическата й любов Ник наскоро се е върнал в града и перспективата двамата да се съберат е реална.

В същото време Кейлъб Дюк – внук на старите собственици и наследник на магазина – се бори с всички сили да запази наследството си от затваряне и да го направи по-атрактивно за хората. Затова се съгласява след работно време един телевизионен канал да снима романтична комедия в магазина. Шел случайно узнава за това и Кейлъб се вижда принуден да я вземе да помага за проекта. Лека-полека Шел разбира, младият господин Дюк е нещо повече от скъпи костюми и делово поведение. Привличането между двамата се засилва с всяка страница, а на Шел й предстои да преживее най-вълнуващата и неповторима Коледа.

Лизи Байрън е псевдоним на авторката на YA романи Тара Брайн, която възнамерява да опита перото си и в жанра на женската проза – начинание, което и читателите, и критиката единодушно признават за успешно!