The Last To See Her

„The Last To See Her” е най-новият suspense/thriller на американката Къртни Евън Тейт – смразяваща и безкрайно увлекателна комбинация от криминално разследване и семейна драма. Представяме ви го, защото ще отговори добре на вкусовете на българския читател към този жанр, които са по-далеч от ужасни, мрачни и кървави сюжети. Едно изчезване, едно криминално разследване и много тайни – този трилър се чете буквално на един дъх, персонажите са живи, противоречиви хора, които на всяка страница поднасят нова изненада.

Сестрите Мег и Джен пристигат в Ню Йорк, за да отпразнуват предстоящия до дни развод на Джен, която най-сетне е успяла да се раздели с проблемния си изневеряващ съпруг. След партито обаче, късно през нощта, сестрите се прибират в хотела си и Джен, изпаднала в меланхолия и дълбок размисъл, излиза да се поразходи. И изчезва. Мег – последна видяла сестра си жива – инициира разследване, по време на което изплуват безброй тайни. Тайни от миналото на Джен, от миналото на съпруга й – богат нюйоркски адвокат, но и миналото на самата Мег. Разследването и сюжетът на романа проследява сложните отношения в едно семейство, довели в крайна сметка до една трагична развръзка.

Къртни Евън Тейт е псевдоним на известната авторка на бестселъри на „Ню Йорк Таймс” Къртни Коул. Тя самата твърди, че под този псевдоним пише своите по-задълбочени психологически трилъри. Къртни Коул е професионална писателка, живее във Флорида със съпруга и децата си.