Writershouse InkWell Darley Anderson Penguin Group Knopfdoubleday Orionbooks Hachette Aitkenalexander  Brower Literary GREAYHOUND LITERARY Fsg Henryholt Hayhouse Bastei Luebbe Verlag

The 21-Day Immunity Plan

„The 21-Day Immunity Plan” от британския лекар доктор Асиим Малхотра е изключително полезно, достъпно и навременно четиво. Представлява кратък, ясен и базиран изцяло на медицински доказателства план за бързо и трайно подобряване на работата на имунната система и максимално намаляване на риска от най-тежките ефекти, предизвикани от COVID-19. Днес, когато първоначалната паника от COVID-19 е отминала, медицината разполага с много повече информация за вируса и начините, по които бихме могли да се предпазим от него. Доктор Малхотра е кардиолог и специалист по заболяванията на обмяната, който от самото начало на епидемията изучава зависимостта между вируса и болестните състояния, които ни правят особено уязвими към него, най-сериозните сред които са затлъстяването, диабетът тип 2 и сърдечните заболявания. Всички те всъщност говорят за проблеми с метаболизма.

21-дневния план на доктор Малхотра предотвратява и лекува най-сериозните рискови фактори, които предопределят тежкото протичане на всякакви инфекции, в това число и COVID-19. Само в няколко глави, в рамките на 150 страници, кратко и убедително авторът поднася своите медицински обосновани съвети и чрез примери от практиката си демонстрира как лесни промени в храненето, ежедневни физически упражнения и намаляване на стреса водят до изумителни резултати в подобряването и пълното излекуване на метаболитните състояния. Това от своя страна е гаранция за сериозно засилване на дейността на имунната система, осигуряваща защита срещу инфекциозните заболявания, в това число и срещу COVID-19.

Доктор Асиим Малхотра е силно ангажиран с проблемите на общественото здраве. Цялата му дейност е насочена към популяризирането на малки, но силно ефективни промени в начина на живот, които да гарантират здраве и по-дълъг живот на възможно най-много хора.

Eksmo Hoddereducation Harvardbusiness Sandra Bruna Agencia Literaria Mileskelly Littlebrown WESTEND VERLAG  North Atlantic Books Macmillan Children's Arena-verlag Tarynfagernessagency Lorella Hardman & Swainson Literary Agency AVA Agentur Eksmo