Writershouse InkWell Darley Anderson Penguin Group Knopfdoubleday Orionbooks Hachette Aitkenalexander  Brower Literary GREAYHOUND LITERARY Fsg Henryholt Hayhouse Bastei Luebbe Verlag

Everything Is Fine

Предизвикателствата на настъпващия есенен сезон са отличен момент да ви представим перфектното бягство от трудностите на ежедневието – един остроумна и весела feel-good романтична комедия. Романът „Everything Is Fine” е дебют за младата британска журналистка Джилиън Харви, приет изключително положително от критиката и читателите. Приповдигащ и смешен, но едновременно с това докосващ проблеми, близки на всяка жена, „Everything Is Fine” е чудесен избор за уикенд четиво за читателската аудитория от 25- до 45-годишна възраст.

Джесика Брадли има всичко: перфектно гадже, блог за здравословно хранене с хиляди почитатели, успешна PR компания и чудесна дъщеря. Поне това виждат феновете, следващи я онлайн. Истината е, че перфектното гадже я зарязва, като й оставя две думи, драснати на самозалепващо се листче, желанието за здравословно хранене окончателно я е напуснало, а успехите на фирмата й се дължат само на онлайн имиджа й, който, меко казано, не отговаря на реалността.

Джесика продължава да се преструва: с помощта на малко „бели лъжи” и няколко усмихнати селфита успява на удържа фронта на първо време. Лека-полека обаче личният й живот напълно излиза от контрол и тя вече не успява да постави граница между истината и фалша на привидностите. Успехът й се разпада. Но мъдрите хора казват, че щастието винаги е там, и са прави. В началото Джесика пропуска да го види, а то е точно под носа й. Щу трябва да се отпусне и признае своята уязвимост, за да го открие.

Джилийн Харви е журналистка на свободна практика с леко и духовито перо. Пише както за „Guardian”, „Telegraph” и „Independent”, така и за лайфстайл списания като „Woman’s Weekly” и „People’s Friend”.

Eksmo Hoddereducation Harvardbusiness Sandra Bruna Agencia Literaria Mileskelly Littlebrown WESTEND VERLAG  North Atlantic Books Macmillan Children's Arena-verlag Tarynfagernessagency Lorella Hardman & Swainson Literary Agency AVA Agentur Eksmo