Writershouse InkWell Darley Anderson Penguin Group Knopfdoubleday Orionbooks Hachette Aitkenalexander  Brower Literary GREAYHOUND LITERARY Fsg Henryholt Hayhouse Bastei Luebbe Verlag

Little Book of Life Skills

„Little Book of Life Skills” („Малка книжка за полезните житейски умения”) на американката Ерин Замет Руди е остроумно, нестандартно и достъпно лайфстайл четиво, което може да се чете както за забавление, така и като лек и находчив справочник за ефективно изпълнение на разнообразни задачи от ежедневието на съвременния градски човек. „Little Book of Life Skills” е идеалната подаръчна книга – едновременно весела и полезна. Лицензирана е вече на шест езика.
В живота на всички ни има области, които ни карат да се чувстваме объркани, неподготвени и – съответно – стресирани. За всичко, което не умеем обаче, отдавна са измислени лесни и доказани алгоритми за действие! За да ги открие, авторката на „Little Book of Life Skills” се допитва до популярни експерти и с тяхна помощ съставя справочник за най-ефективните начини за справяне с над 150 типа ежедневни ситуации. Ако желаете да узнаете как най-правилно да прекратите ненужен спор, да изгладите риза, да организирате хаоса в електронната си поща, да работите ефективно от вкъщи, да се грижите успешно за домашните растения – тази книга е за вас! Всеки съвет е оформен в лесни за следване стъпки – само основното, придружено с адекватно обяснение защо описаният начин е най-правилната стратегия за изпълнението на дадената задача. Това прави книгата ясна, достъпна и полезна.
Ерин Замет Руди е лайфстайл авторка, която пише за „Glamour”, “The Good Life”, “Fit, Pregnancy and Baby”, “Marie Claire” и много други печатни издания. Известен американски блогър и чест гост в лайфстайл предаванията на много телевизии. Живее в Лонг Айлънд със съпруга и трите си деца.

 

Eksmo Hoddereducation Harvardbusiness Sandra Bruna Agencia Literaria Mileskelly Littlebrown WESTEND VERLAG  North Atlantic Books Macmillan Children's Arena-verlag Tarynfagernessagency Lorella Hardman & Swainson Literary Agency AVA Agentur Eksmo