Writershouse InkWell Darley Anderson Penguin Group Knopfdoubleday Orionbooks Hachette Aitkenalexander  Brower Literary GREAYHOUND LITERARY Fsg Henryholt Hayhouse Bastei Luebbe Verlag

Our Story

“Our Story” е най-новият роман на английската авторка на романтични бестселъри Миранда Дикинсън. Книгата е стопляща сърцето съвременна любовна история за срещите и разминаванията на двама души, посветили живота си на обща кариера. Романът е чудесен избор за любителките на Бет О’Лиъри и Джулия Уелън.
Оти тъкмо е постъпила на мечтаната си работа – в екип на най-уважаваните телевизионни сценаристи в страната. В същия ден обаче се оказва, че трябва да напусне апартамента, в който живее под наем. Джо работи в същия сценарен екип от години. Някога е бил звезда, но напоследък вдъхновението му го е изоставило. Освен това и съквартирантът му се изнася.
Сякаш идеалното решение е Оти да се нанесе при Джо, но скоро двамата се озовават в ситуация, за която са напълно неподготвени. Да, като съсценаристи Оти и Джо се оказват брилянтен екип, но в личните им отношения цари невероятно объркване и нито един от двамата не може да разбере защо е така. Дали ще успеят да открият самосаботиращите пречки и пътя един към друг?
„Our Story” е прекрасен разказ за това как хората често се оказват най-голямата пречка на пътя на собственото си щастие и за това колко вдъхновяващ може да стане животът, когато човек успее да излезе от „кутията” на закостенялото си мислене и тази пречка най-сетне бъде преодоляна.
Миранда Дикинсън е професионална авторка на романтични женски романи. Написала е единайсет книги, шест от които стават бестселъри на „Sunday Times”. Романите й са преведени на шест езика и от тях са продадени над милион копия.

 

Eksmo Hoddereducation Harvardbusiness Sandra Bruna Agencia Literaria Mileskelly Littlebrown WESTEND VERLAG  North Atlantic Books Macmillan Children's Arena-verlag Tarynfagernessagency Lorella Hardman & Swainson Literary Agency AVA Agentur Eksmo