Writershouse InkWell Darley Anderson Penguin Group Knopfdoubleday Orionbooks Hachette Aitkenalexander  Brower Literary GREAYHOUND LITERARY Fsg Henryholt Hayhouse Bastei Luebbe Verlag

Out of Time

„Out of Time” е дебютният роман на холивудския сценарист Дейвид Клас и е посрещнат с безкрайно одобрение както от читателите, така и от критиката. С „Out of Time” авторът доказва, че е готов да заема място сред най-популярните и обичани имена на трилъра като Дейвид Балдачи и Майкъл Крайтън. Правата за филмиране на романа са закупени от НЕТФЛИКС.
Изключително опитен в изработването на увлекателни сюжети, Дейвид Клас умело преплита напрегнатото криминално разследване с особено актуалните в момента проблеми за измененията в климата на планетата.
В Америка се провежда мащабна акция по издирването на сериен терорист, който е взривил вече шест обекта от национално значение, като при взривовете загиват много невинни хора. Терористът се е самообявил за екоактивист и твърди, че бомбите са начин да привлече световното внимание върху нарастващата опасност от глобална екологична катастрофа. Въпреки усилията на ФБР, престъпникът остава неуловим, предвиждайки всеки ход на властите. Тогава на сцената излиза един млад агент от Бюрото, който предлага уникална стратегия за залавяне на терориста. Дали младежът е единственият, който притежава необходимите качества за справянето с тази опасна задача? Сблъсъкът между силните характери на преследвач и преследван е много интересен и кинематографичен за порследяване.
Дейвид Клас е дългогодишен сценарист в Холувид, работил по редица популярни трилъри и криминални сериали. „Out of Time” е първият му роман.

 

Eksmo Hoddereducation Harvardbusiness Sandra Bruna Agencia Literaria Mileskelly Littlebrown WESTEND VERLAG  North Atlantic Books Macmillan Children's Arena-verlag Tarynfagernessagency Lorella Hardman & Swainson Literary Agency AVA Agentur Eksmo