Writershouse InkWell Darley Anderson Penguin Group Knopfdoubleday Orionbooks Hachette Aitkenalexander  Brower Literary GREAYHOUND LITERARY Fsg Henryholt Hayhouse Bastei Luebbe Verlag

This Too Shall Pass

В този труден за всички период с радост ви представяме новата книга на британската психотерапевтка Джулия Самюъл с прекрасното и вдъхновяващо заглавие „This Too Shall Pass” (“И това ще мине”). Книгата е сборник с достъпни, топло написани, изпълнени с надежда истории за сблъсъка на обикновени хора с най-сериозните изпитания и промени в живота и за начините, по които са ги преодолели, съхранявайки физическото и душевното си здраве. Книгата е подходящо четиво за мъже и жени на възраст от 20 до 65 години.

Въпреки свободния избор и неизброимите възможности, които предлага съвременният свят, повечето хора изпитват напрежение и страх, когато се налага да се изправят срещу големите промени в живота – напускане на родителския дом, намиране или смяна на работата, любов и създаване на собствено семейство, отглеждане на деца и раздялата с тях, проблеми със здравето, с отношенията с другите и – не на последно място – със смъртта. Джулия Самюъл е психотерапевт с над трийсетгодишна практика и в книгата си разказва множество лични истории, почерпени от консултациите й с пациенти. Проблемът в началото на всяка история изглежда нерешим, но постепенно, с работа над себе си човек успява да приеме промяната, да я превърне в своя нова реалност и да продължи напред, изпълнен с надежда и дори с щастие.

Джулия Самюъл е известна британска психотерапевтка и авторка на научно-популярни книги по темите за психологическото преодоляване на житейските изпитания. Живее и практикува в Лондон. 

 

Eksmo Hoddereducation Harvardbusiness Sandra Bruna Agencia Literaria Mileskelly Littlebrown WESTEND VERLAG  North Atlantic Books Macmillan Children's Arena-verlag Tarynfagernessagency Lorella Hardman & Swainson Literary Agency AVA Agentur Eksmo