Writershouse InkWell Darley Anderson Penguin Group Knopfdoubleday Orionbooks Hachette Aitkenalexander  Brower Literary GREAYHOUND LITERARY Fsg Henryholt Hayhouse Bastei Luebbe Verlag

Wisdom of The Heart

„Wisdom of The Heart” е малка, елегантна книга с вдъхновяващи духовни послания, написана с безкрайна топлота и разбиране. Авторът Алън Коен е дългогодишен лектор и духовен гуру, написал повече от двайсет книги, посветени на самоусъвършенстването и личностното израстване като път към спокойния и пълноценен живот. Заглавията му са лицензирани на 14 езика, а читатели и критика поставят името му редом до тези на Нийл Доналд Уолш и Андрю Уейл.
„Wisdom of The Heart” се състои от 50 вдъхновявщи истории – комбинация от кратка притча или поучителен анекдот, последвана от умен коментар и няколко съвета, които помагат читателя да се измъкне изпод тиранията на вечно тревожния разум и да стъпи на пътя към радостта и мъдростта, криещи се в дълбините на сърцето. „Wisdom of The Heart” е отличен избор за почитателите на „Скритият дар” на Джериес Авад, както и за многобройната читателска аудитория на поредици като „Пилешка супа за душата”.
Алън Коен живее на Хаваите. Той е международно известен лектор и семинарите му за практическото разгръщане на човешките възможности са изключително популярни. Занимава се професионално и с писане, както на книги, така и на ежемесечната колонка „От сърцето”, която се публикува едновременно в десетки списания по цял свят. Повече за него и работата му можете да прочетете ТУК.

 

Eksmo Hoddereducation Harvardbusiness Sandra Bruna Agencia Literaria Mileskelly Littlebrown WESTEND VERLAG  North Atlantic Books Macmillan Children's Arena-verlag Tarynfagernessagency Lorella Hardman & Swainson Literary Agency AVA Agentur Eksmo