Writershouse InkWell Darley Anderson Penguin Group Knopfdoubleday Orionbooks Hachette Aitkenalexander  Brower Literary GREAYHOUND LITERARY Fsg Henryholt Hayhouse Bastei Luebbe Verlag

Inheritance

Джени Еклеър е известна британска комедийна актриса и stand-up comedian с безброй телевизионни и радио участия. Усетът й към езика се предава от устното към писменото слово и тя е авторка на няколко романа в жанра women’s fiction, като „Inheritance” е най-новият от тях. Великолепна семейна сага, която ще допадне на читателките от 25 до 65 години. Прекрасно предложение за почитателките на Пени Винченци, Розамунде Пилхер и Колийн Маккълоу.
Преди седемдесет години имението „Китиуейк”, разположено на високите корнуолски скали, е продадено на американската наследница на милиони Пеги Кармайкъл. Оттогава досега ключовете му се предават между нейните наследници, а днес собственик е Ланс Кармайкъл, който се кани да празнува в имението петдесетия си рожден ден. Сред поканените е и сестра му Бел, за която пътуването до „Китиуейк” не е удоволствие, а завръщане сред кошмара на едно минало, което не иска да си спомня. Мистериозната смърт на едно дете в имението преди много години се е превърнало в семейна тайна, хвърляща сянката си през поколенията. На Бел се пада да разкрие тайната и да неутрализира разрушителната й сила. „Inheritance” е роман за връзките в семейството и за онова, което наследяваме от родителите си – понякога то прави живота ни по-лесен, но друг път го натоварва и ни кара да се изправим срещу най-дълбоките си страхове. Книгата увлекателно разкрива един начин за преодоляването им.
Четири от романите на Джени Еклеър влизат в Топ 10 класацията за най-добър британски fiction на „Sunday Times”. Самата Джени живее в Лондон с дългогодишния си партньор. Повече за нея, участията и книгите й можете да прочетете ТУК.

 

Eksmo Hoddereducation Harvardbusiness Sandra Bruna Agencia Literaria Mileskelly Littlebrown WESTEND VERLAG  North Atlantic Books Macmillan Children's Arena-verlag Tarynfagernessagency Lorella Hardman & Swainson Literary Agency AVA Agentur Eksmo