Writershouse InkWell Darley Anderson Penguin Group Knopfdoubleday Orionbooks Hachette Aitkenalexander  Brower Literary GREAYHOUND LITERARY Fsg Henryholt Hayhouse Bastei Luebbe Verlag

Handle Me With Care

Имаме удоволствието да ви представим младата английска авторка Хелън Ролф, която вече няколко години пише в изключително популярния и търсен жанр traditional contemporary romance. Романите на Хелън Ролф залагат на привлекателни и земни женски характери, с които читателките успешно се идентифицират, и на дълбоко човешки истории, около които е организиран сюжетът. Книгите й са прекрасен избор за любителите на Джули Джеймс, Джоджо Мойс, Джени Хейл и Роузи Блейк.
В романа на Хелън Ролф „Handle Me With Care” с лекота се комбинират остроумието и смешните ситуации с напълно сериозната житейска проблематика, което прави историята реална и силно четивна. Преди години Младата Мади Кършоу е изгубила любовта на живота си в атентата от 11-ти септември. След период на трудности е успяла да изгради наново живота си, като е превърнала хобито си – сладкарството – в свой малък, но успешен бизнес. Неочакван обрат на съдбата я среща с Евън и скоро Мади е принудена да признае, че „любовта на живота” може да е повече от една и връзката с Евън ще прерасне в нещо много специално. Оказва се обаче, че Евън има проблем, който изправя Мади пред възможността да се изправи за втори път пред опустошаващата загуба на любим човек. Младата жена избира да изживее любовта отново, да се бори за щастието си и в крайна сметка да го постигне.
Хелън Ролф живее в Хартфордшър със съпруга и децата си. Занимава се професионално с писане. Повече за нея и книгите й можете да научите ТУК.

 

Eksmo Hoddereducation Harvardbusiness Sandra Bruna Agencia Literaria Mileskelly Littlebrown WESTEND VERLAG  North Atlantic Books Macmillan Children's Arena-verlag Tarynfagernessagency Lorella Hardman & Swainson Literary Agency AVA Agentur Eksmo