Writershouse InkWell Darley Anderson Penguin Group Knopfdoubleday Orionbooks Hachette Aitkenalexander  Brower Literary GREAYHOUND LITERARY Fsg Henryholt Hayhouse Bastei Luebbe Verlag

Mind to Matter

“Mind to Matter” е новата книга на известния мотивационен автор д-р Доусън Чърч, експерт в новата наука за връзките между човешкото съзнание и заобикалящата ни действителност. В „Mind to Matter” авторът изследва популярната идея за проявлението на съкровените ни мисли и желания в действителността или, с други думи, за начините, по които нашите дух, ум и воля създават материалната реалност край нас.
Всички сме чували, че мислите ни могат да се превърнат в действителност, но, макар в някои случаи тази взаимовръзка да работи, в други се оказва категорично невъзможна. Между възможното и невъзможното се простира обширна неизучена територия. В същото време обаче най-новите изследвания в областта на епигенетиката, електромагнетизма, психологията и квантовата физика категорично потвърждават, че човешките мисли притежават изключителна креативна сила и възможност да изменят действителността. Този феномен се нарича „проявление” и в „Mind to Matter” Доусън Чърч разкрива научните факти зад него. Авторът показва как субективните ни съзнания участват в активността на едно по-голямо, общо вселенско съзнание и ни учи как, поемайки лична отговорност за мислите и желанията си, можем да влияем на материалния свят и да го променяме към добро.
Д-р Доусън Чърч е основател и ръководител на национален здравен институт, който прави проучвания върху начините, по които енергийната психология може да бъде приложена в грижата за здравето. Повече за работата и изследванията му можете да прочетете ТУК.

 

Eksmo Hoddereducation Harvardbusiness Sandra Bruna Agencia Literaria Mileskelly Littlebrown WESTEND VERLAG  North Atlantic Books Macmillan Children's Arena-verlag Tarynfagernessagency Lorella Hardman & Swainson Literary Agency AVA Agentur Eksmo