A Year at Hotel Gondola

“A Year at Hotel “Gondola” е най-новият роман на популярната авторка на women fiction Ники Пелегрино. Книгата предлага вълнуващо пътешествие до романтичната и тайнствена Венеция, много любов и неподправени кулинарни изкушения за читателките, търсещи увлекателна интрига, прекрасни дестинации и – не на последно място – изненадващ и вдъхновяващ финал.
Авантюристката Кат прекарва живота си в пътувания до далечни и екзотични места, изследва местната кухня и пише очерци за нея в специализирани кулинарни издания. Сега обаче е на път да се впусне в най-голямото си житейско приключение – една истински сериозна любовна връзка.
Кат се влюбва в италианец и с радост приема предложението му да заживят заедно във Венеция, където мъжът смята да отвори малък хотел. Кат се съгласява да му помага в това начинание, като едновременно с това подписва договор с издателите си да напише книга за тази своя първа година във Венеция и за вкусната местна храна.
Планът изглежда перфектен, но, водена от магията на любовта, Кат забравя, че всъщност не познава толкова добре мъжа, с когото се така дълбоко обвързва. Предизвикателствата следват едно след друго и – както винаги се случва с перфектните планове – нещата скоро сериозно се объркват... Не, няма да разочароваме читателите си – трудностите траят само докато не възтържествува неочакваният и вдъхновяващ финал. Книгата има всички съставки на идеалното ваканционно четиво. Успехът й на всеки пазар е гарантиран.
Ники Пелегрино е водещо име в жанра women fiction, авторка е на девет романа. Новозеландка по произход, тя живее в родината си и се занимава професионално с писане. Повече за нея и книгите й можете да прочетете ТУК.