Writershouse InkWell Darley Anderson Penguin Group Knopfdoubleday Orionbooks Hachette Aitkenalexander  Brower Literary Madeleine Milburn Fsg Henryholt Hayhouse Bastei Luebbe Verlag

Maybe It's You

Лорън Хендъл Зандър е дългогодишен лектор по самопомощ. В книгата си „Maybe It’s You” представя пред читателите иновативната си авторска програма, която е помогнала на хиляди хора да променят живота си. Програмата стъпка по стъпка доказва и учи как човек може да постигне забележителни резултати във всяка област – любов, здраве, финанси – стига само да спре да се самозаблуждава и да започне да спасзва стриктно дадените преди самия себе си обещания.
Програмата ù залага на принципа на тоталната лична отговорност, което човек носи за случващото се във всички аспекти от живота си. Според авторката, преди всичко ни е нужна искреност, и то най-вече в отношенията със самите нас: трябва да подредим мислите си (съответно – и приоритетите), да спрем да се лъжем и вместо да заявяваме наляво и надясно, че „се стремим да бъдем себе си”, да се постараем да се опознаем достатъчно, за да разберем какво точно ни спъва в живота и как да го отстраним.
Лорън Хендъл Зандър е лектор и авторка на статии и книги. Съоснователка и предстедателка на The Handel Group – консултантска конпания, която работи както с частни, така и с корпоративни клиенти, и провежда семинари по самопомощ по целия свят. Повече за авторката и дейността ù можете да прочетете ТУК.

 

Eksmo Hoddereducation Harvardbusiness Sandra Bruna Agencia Literaria Mileskelly Littlebrown Regal literary  North Atlantic Books Macmillan Children's Arena-verlag Tarynfagernessagency Lorella Hardman & Swainson Literary Agency AVA Agentur Eksmo