Writershouse InkWell Darley Anderson Penguin Group Knopfdoubleday Orionbooks Hachette Aitkenalexander  Brower Literary Madeleine Milburn Fsg Henryholt Hayhouse Bastei Luebbe Verlag

No Exit

„No Exit” е третият психологически трилър на американеца Тейлър Адамс. Свръхнапрегната атмосфера, плашещи обрати и параноичен страх пред възможния страшен изход са само някои от чертите на писането на този автор, чийто талант е сравняван с този на Дийн Кунц. Към момента романът е лицензиран на 14 езика, продадени са и правата за филмиране на 20th Century Fox.
Дарби Торн е студентка, която пътува към дома, за да се погрижи за болната си майка. По пътя обаче попада в тежка снежна буря и се налага да отбие в малка закусвалня насред нищото край пустата магистрала и да прекара там нощта с четирима непознати, също така попаднали в плен на снега. Докато паркира обаче, Дарби вижда, че в един от бусовете на паркинга сам-само е заключено малко момиченце. Мобилните нямат обхват, стационарният телефон не работи заради бурята, никой не може да замине заради снега, а останалите в закусвалнята... На кого може да се довери Дарби? Чий е бусът, в който е затворено детето? Кое е то и защо е отвлечено? Възможно ли е героинята да го спаси, без да излага на риск живота си? Дарби скоро ще разбере, че това е изключено и тръгва по тънък лед, за да разследва какво точно се случва и да предотврати едно ужасно посегателство.
Тейлър Адамс е сценарист и режисьор на телевизионни и филмови сценарии. Живее във Вашингтон и се занимава професионално с писане, в момента работи по четвъртия си трилър. Повече за него и работата му можете да прочетете ТУК.

 

Eksmo Hoddereducation Harvardbusiness Sandra Bruna Agencia Literaria Mileskelly Littlebrown Regal literary  North Atlantic Books Macmillan Children's Arena-verlag Tarynfagernessagency Lorella Hardman & Swainson Literary Agency AVA Agentur Eksmo