Writershouse InkWell Darley Anderson Penguin Group Knopfdoubleday Orionbooks Hachette Aitkenalexander  Brower Literary GREAYHOUND LITERARY Fsg Henryholt Hayhouse Bastei Luebbe Verlag

This Beautiful Life

Кейти Марш е известна и обичана авторка на женска проза във Великобритания. Първите й два романа „My Everything” (2015) и „A Life Without You” (2016) са преведени на 10 езика и изведоха Кейти начело на литературните класации. Книгите й принадлежат към онази нова вълна в съвременната женска проза, която се обръща директно към тежки житейски проблеми, подобно романите на Джоджо Мойес, Никълъс Спаркс и Джоди Пико, и около тях изгражда реалистична, разтърсваща и приповдигаща житейска драма. „This Beautiful Life” е новият й роман, в който красиво и мъдро е описана промяната, която тежка болест носи в живота на едно семейство.
Аби Купър е спечелила една от важните битки в живота си – победила е рака. Докато се възстановява обаче и обмисля как пълноценно да изживее дадения й втори шанс, семейството й започва да се разпада. За съпруга й Джон е дошло време да поеме отговорност за стари грешки, променили живота на много хора, а техният син Себ – на пръв поглед щастлив тийнейджър – се бори със своите тайни, които го дестабилизират.
Едновременно покъртителна и увлекателна, „This Beautiful Life” е история за втория шанс, за това, че проблемите около нас никога не свършват, но винаги има изход от тях, история за осъзнаването, че животът, семейството и любовта са единствените неща, за които си струва човек да се бори.
Кейти Марш живее в Лондон със семейството си. Преди да започне да пише, е работила в сферата на здравеопазването и в своите интервюта споделя, че книгите й са вдъхновени от многобройните житейските истории и смелостта на хората, с които се е срещала в болници и клиники из цялата страна.

 

Eksmo Hoddereducation Harvardbusiness Sandra Bruna Agencia Literaria Mileskelly Littlebrown WESTEND VERLAG  North Atlantic Books Macmillan Children's Arena-verlag Tarynfagernessagency Lorella Hardman & Swainson Literary Agency AVA Agentur Eksmo