Writershouse InkWell Darley Anderson Penguin Group Knopfdoubleday Orionbooks Hachette Aitkenalexander  Brower Literary GREAYHOUND LITERARY Fsg Henryholt Hayhouse Bastei Luebbe Verlag

Tha Path of Energy

Синтия Андрюс е лекар, изследовател и световноизвестен автор на книги по енерголечение и натуропатия. The Path of Energy (Пътят на енергията) е богат наръчник, с приниципи и упражнения, с който Андрюс цели да помогне на читателя да отключи и използва вътрешната си енергия и да живее по-пълноценно.
The Path of Energy съдържа подробно описание на 13 медитационни и физиологични техники за активиране на различни нива на съзнанието. Освен описание, към всяка техника са приложени схеми и илюстрации на изпълнението. Така наречената „фина енергия” на човешкия организъм е много повече от жизненост, тя е усилвател на човешкото съзнание, от което зависи начина ни на живот. Овладяването на тази енергия, която всеки носи в тялото си, спомага  за  отваряне на съзнанието и готовност за приемане на настъпващи промени в личен и обществен план.  Тя повлиява благоприятно и за обогатяване на интимността в отношенията ни с партньор. В книгата са включени упражнения, целящи да помогнат в откриването на индивидуалния духовен път на всеки човек.
Синтия Андрюс е лекар-натуропат с над тридесет години опит в енерголечението – дисциплина, която се радва на все по-широка популярност. Андрюс посвещава живота си да проучи и помогне на хората да разберат как правилно да се разпредели и използва вътрешната сила, която е заложена във всеки от нас. Освен с книгите си тя го прави и с известните си семинари и практики по целия свят.
Към The Path of Energy има аудио и видео ръководство, което може да се види ТУК.

 

 

Eksmo Hoddereducation Harvardbusiness Sandra Bruna Agencia Literaria Mileskelly Littlebrown WESTEND VERLAG  North Atlantic Books Macmillan Children's Arena-verlag Tarynfagernessagency Lorella Hardman & Swainson Literary Agency AVA Agentur Eksmo